RECONCILIACIÓ.cat


Per una Catalunya de tots i per a tots
 

UNEIX-TE AL MANIFEST

 

MANIFEST PER A LA RECONCILIACIÓ

 

 

Els sotasignats, convençuts que l’actual situació a Catalunya i la divisió existent entre els catalans ens debilita a tots i per tant debilita Catalunya, expressen el següent:

 

 

Que cal buscar fórmules d’entesa mínimes que permetin establir un diàleg entre tots els catalans a fi de superar les desavinences existents.

 

 

Que per ara no hi ha fórmules màgiques que ens permetin parlar de com ha de ser el final d’unes propostes d’entesa. Però malgrat això cal començar a treballar i parlar amb tothom tractant de cercar la conciliació i la concòrdia.

 

 

Si estimem Catalunya, i tots l’estimem, no ens podem permetre donar una imatge de confrontació i separació entre catalans.

 

 

La tasca és urgent. Hem perdut ja molt de temps, però cal començar a teixir relacions i complicitats que ens portin a que un dia Catalunya s’afanyi i treballi com un sol poble. Per tornar a ser una terra respectada i forta, una terra que inclogui a tothom.

 

 

Ja sabem que la tasca serà difícil i llarga. Però cal tenir la voluntat i la perseverança d’acostar voluntats i anhels. Nosaltres volem començar a fer-ho. Ara. I ens obrim a tots els que tinguin aquest neguit i aquest desig. Perquè cregueu, val la pena. Per nosaltres, pels nostres avantpassats i pels que vindran.

 

Per una Catalunya de tots i per a tots

Llibre de sigantures

Gonzalez Manich Albert
16/06/19 20:31:25
Els reptes de un món tocat per l'impacte duna revolució tecnològica, social, i econòmica que ja és realitat, requereix més que mai de dirigents amb amplitud de mires i capacitat de diàleg, que siguin capaços de unir esforços per fer crèixer el país i situar-lo al capdavant dels nous canvis.

L'aposta per fòrmules trencadores i divisòries, el perdre temps en debats estèrils, heretats d'un passat nostàlgic més o menys melancòlic, només fa que posar en risc el nostre estat del benestar, i el futur del nostre pais a 10, 20 o 30 anys.

És per això, que més que mai, RECONCILIACIO i FUTUR són necessaris!
Hilario
05/08/18 12:41:02
Estimados señoras y señores de esta necesaria iniciativa. Para empezar, y teniendo en cuenta que no puede haber reconciliación mientras unos catalanes pretendan imponer su voluntad a los otros catalanes (fascismo), debéis de hacer una página bilingüe, con las dos lenguas catalanas.
A partir de ahí se puede y debe de extender la democracia, teniendo en cuenta que toda democracia supone respetar las leyes y las reglas, sin que ningún colectivo pretenda actuar por encima de ellas, despreciando los derechos de los demás catalanes.
Como expresión máxima de esa democracia, se puede llegar a un referéndum, siempre pactado con el resto de España, porque ellos también tiene lícitos intereses en esta comunidad que es España y que lleva incluyendo a Cataluña desde siempre. Sin olvidar que un referéndum requiere neutralidad total de las instituciones, equidad en la distribución de los medios de comunicación y libertad y respeto a la actividad de las diferentes opciones, porque todo lo que no sea ésto, es una estafa a la democracia(fascismo), como ya ha ocurrido.
Moreno RICO F. Javier
04/08/18 13:34:44
No hay q regatear esfuerzos para conseguir q el diálogo sea un instrumento aceptado por todos para solucionar las diferencias políticas y sin olvidar q dicho objetivo exigirá renuncias por parte de todos.
Anguera Cañellas Angels
01/08/18 23:55:09
Per la pau
Murias Dalmau Lluís
29/07/18 09:02:55
Signo el Manifest per la reconciliació.
Mostrar: 5  10   20