RECONCILIACIÓ.cat


Per una Catalunya de tots i per a tots
 

NOSALTRES

Els primers signants del manifest són:

Jacint Soler Padró

Advocat i Economista, President de la Fundació Catalunya Societat Civil,  regidor històric per la defensa del català i de les llibertats al Ajuntament de Barcelona en la darrera etapa franquista. Empresonat a la Model pel règim l’any 1975 en defensa del periodista Huertas Claveria.

 

Francesc Granell Trias

Advocat i Economista, és Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i és també Director General Honorari de la Comissió Europea.

 

Ferran Brunet

 

Economista, Professor d’Economia Europea a la Universitat Autònoma de Barcelona, fundador de Societat Civil Catalana.

 

Jaume Reixach Riba

Periodista experimentat en mitjans tant a Madrid com a Barcelona, cansat de la censura interna, crea al 1990 el setmanari EL TRIANGLE. L'any passat va començar el diari digital LA VALIRA, destinat als lectors d'Andorra i els Pirineus.

Ramon Soler-Padró Canela

Jurista i Compositor, Delegat a les Nacions Unides per la World Jurist Association i Secretari de la Fundació Catalunya Societat Civil.


Tanmateix aquesta és una plataforma oberta a aquells catalans que vulguin una reconciliació de les postures enrocades, que aspirin a deixar el passat enrere per construir un futur pròsper per a Catalunya i s'ofereixin per fer de nexe d'aquells ciutadans que, enfrontats, refusen a parlar-se i dialogar. Aquesta és la iniciativa que vol donar la mà tant a unionistes com a independentistes per a que tots plegats busquem una solució a la divisió existent a casa nostra.